Comunicat de presă

12 septembrie 2021

Institutul Național de Hematologie Transfuzională „Prof. dr. C. T. Nicolau” București împreună cu Ministerul Educației, vor colabora pentru dezvoltarea unor comportamente sociale dezirabile în rândul copiilor și tinerilor prin implementarea programului educațional ”Aventurile Familiei Strop”. Formarea și menținerea unei bune sănătăți psihice și fizice în rândul elevilor, adaptate nivelului de dezvoltare psihomotorie a acestora, sunt obiectivele principale ale proiectului.

În contextul în care România se confruntă în prezent cu o scădere demografică corelată cu o scădere a numărului persoanelor donatoare de sânge, aspect care afectează în mod serios sistemul de transfuzie, în mod firesc, atenția este îndreptată spre responsabilizarea și informarea tinerilor ce pot deveni generațiile viitoare de donatori de sânge și de plasmă.

Vineri, 17.09.2021, ora 11.00, la sediul Ministerului Educației din strada General Berthelot, nr. 28-30, va avea loc evenimentul de lansare  a programului educațional ”Aventurile Familiei Strop”.

     Purtător de cuvânt

I.N.H.T. „Prof.dr. C.T. Nicolau”

Puteți citi sau prelua comunicatul în format Adobe pdf de aici: CLICK